Erfarenhetsutbyte hos Nordic 4D Frame

Brobygge på Tekniska museet

Brobygge på Tekniska museet

Drygt två månader efter resan till Sydkorea, deltog Unga Sociala Entreprenörer igår och idag i ett erfarenhetsutbyte kring hur man kan arbeta med materialet 4D Frame. Vi fick samtidigt med oss en hel del annat matnyttigt från de här två dagarna.

Fredagen började med ett besök på Tekniska museet där vi fick arbeta med materialet och bland annat bygga våra egna broar. Vi såg även filmen ”Bära eller brista”, om att bygga och konstruera, i Cino4. Därefter bar det av till Vaxholm för fortsatta samtal och byggande med materialet på Nordic 4D Frames kontor på Rindö.

Besök hos Eva Tuvhav

Besök hos Eva Tuvhav

Idag har vi besökt Eva Tuvhavs ateljé på Rudetten och bland annat fått ta del av det arbete hon bedriver där med workshops kring kreativitet för förskolelärare och förskolebarn. En viktig del i dessa workshops är att ge möjlighet att gå utanför de ramar som framför allt vi vuxna sätter upp för oss själva. Eva har sammanfattat delar av sitt arbete i ett antal böcker. Besök gärna hennes hemsida.

Med på erfarenhetsutbytet fanns även Charlotta Boström som arbetar på Vaggeryds bibliotek. Där har de skapat ett maker space som de kallar för Skaparbibblan. Det är en yta dit vem som helst kan komma och arbeta på sina eller andras projekt, dela erfarenheter och kunskap, samarbeta eller bara bolla idéer med varandra. Läs mer om deras arbete och hur de ser på sin roll som bibliotek på Skaparbibblans blogg.

Besök hos Nordic 4D Frame

Besök hos Nordic 4D Frame

För er som är sugna på att börja arbeta med 4D Frame är även ett besök på Nordic 4D Frames hemsida ett hett tips.

Två givande dagar med andra ord!

 

2 reaktioner på ”Erfarenhetsutbyte hos Nordic 4D Frame

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s