Lärarbubbel! När? Var? Hur?

Under 2015 introducerade vi Lärarbubbel!

Lärarbubbel riktar sig till dig som arbetar med barn och ungdomar och som vill engagera för en bättre värld. Vi (Unga Sociala Entreprenörer) bjuder på en inspirerande kväll med intressanta föreläsningar och workshops, bubbel och kanapéer. Allt är gratis, för vårt syfte och mål är att stötta lärare att förändra världen till det bättre.

Nu vill vi veta vad du tycker! Hur ska vi utveckla våra Lärarbubbel? Kan vi även hitta andra sätt att stötta lärare och andra som arbetar med barn och ungdomar på? Ge oss ett par minuter av din tid och fyll i den här enkäten så hoppas vi kunna ge tillbaka i form av ett än mer inspirerande 2016!:

http://goo.gl/forms/fhCJ9XmBNN

Publicerat i: Alla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s