Hållbarhetsstudenter från Sustainergies i framgångsrikt pilotprojekt

 

Gustav Stenbeck, miljöchef på Nordic Choice Hotels, berättar i dagens Miljöaktuellt att fyra hotell under 2012 framgångsrikt drivit ett pilotprojekt där studenter från Sustainergies kombinerat sina studier med att driva igenom olika hållbarhetsinitiativ på hotellen. Resultatet är enligt både studenter och Gustav Stenbeck lysande. Projektet skalas nu upp och ger 25 hotell tillgång till en utvald hållbarhetsstudent en heldag i månaden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s